Lajme

Hyri me veturë nëpër qendër, dënohet banori i Haraçinës

Ministria e Punëve të Brendshme informon se dje rreth orës 19, është kapur dhe sanksionuar personi me iniciale B.A nga Haraçina, i cili me automjetin e tij ka lëvizur nëpër qendrën e qytetit të Shkupit dhe ka rrezikuar sigurinë e qytetarëve të pranishëm aty. Ministria e Punëve të Brendshme, në kumtesë shton se edhe në periudhën në vazhdim në mënyrë rigoroze do t’i sanksionojë të gjithë ata që prishin rendin dhe qetësin e qytetarëve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button