Lajme

Janë sekuestruar 13.500 jete piroteknike në Bit-pazar, është arrestuar një burrë nga Studeniçani

Oficerë të policisë nga Departamenti i Policisë Kriminale dhe SPB Shkup e kanë arrestuan I.K. (27) nga Studeniçani, Shkup, sot rreth orës 13:00 në zonën e Bit-Pzarit, sepse i ishin gjetur 13.525 copë pajisje piroteknike.

Kundër I.K. do të ngrihet, aktakuzë adekuate penale, kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button