Lajme

Syla e shpjegon për herë të parë në studio televizive se si ndodhi ngjarja dje

Gazetari Valon Syla, ka rrëfyer ngjarjen që i ka ndodhur dje në Prishtinë, derisa është su*lmuar nga një person me grushta.
Syla ka bërë të ditur në RTV Dukagjini se ka qenë duke kryer disa pagesa në një bankë në Prishtinë, derisa kur ka dalë nga banka ai është pyetur nga një person se “A je Valoni ti?”
“Më tha a je Valoni ti? I thash jo edhe ika. Ndërsa ai ka nis me m’thanë a banë ti kurrë mos me dalë në televizor, a banë ti kurrë mos me folë dhe më pas më ka su8lmuar me gr*ushta”, ka thënë Syla,

Më pas ai ka thënë se ai është përvjedhur pasi me të dyshuarin kanë qenë edhe dy të tjerë, derisa më pas e ka thirrë Policinë.
Syla është sulmuar dje në Prishtinë nga një i dyshuar, i cili aktualisht po mbahet në Polici dhe nesër pritet të gjykohet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button