Lajme

Fillon të zbardhet mali Sharr

Në vise të caktuara të territorit të vendit tashmë ka filluar bora e parë për këtë sezon dimëror.

Njëjtë ka ndodhur edhe në Dragash.

Në disa pamje të publikuara nga Meteo Ballkan, shihet se si tanimë në këtë komunë po bien reshje të dendura të borës.

Reshjet e borës rëndom shkaktojnë vështirësi në qarkullimin rrugor, mirëpo që ministria ka njoftuar se aktualisht gjendja e rrugëve është e mirë dhe s’ka ndonjë komplikim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button