Lajme

Kërkohet dorëheqja e Grubit: Prishja e sistemit është për shkak të politikanëve të papërgjegjshëm

Prishja e sistemit të drejtësisë e mundëson edhe papërgjegjshmërinë e politikanëve. Artan Grubi duhet të jap dorëheqje, kështu shkruan në profilin e saj në Facebook, profesoresha Mirjana Najcevska, informon Zhurnal.mk.

Ajo në vazhdim të postimit të saj shkruan:

Qytetarët përgjigjen për shkelje, politikanët bartin përgjegjësi politike varësisht nga funksioni të cilin e kanë dhe e ushtrojnë. Sa më i lartë funksioni, aq më e lartë përgjegjësia. Artan Grubi duhet të jap dorëheqje. Në fakt, Kartagjena duhet të prishet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button