Lajme

Trashësia e borës në Kodrën e Diellit arrin në 46 centimetra

Më shumë shi ka rënë në Ohër dhe Dibër, ndërsa më shumë borë ka në Kodrën e Diellit.

Sipas njoftimeve nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike në Ohër ka rënë 26l/m2 shi, në Dibër 22, në Pretor dhe Pozharan 19.

Ndërsa, në Berov 18, Manastir 17, Prilep 14, Sttrumicë 13, në Tetovë 9.

Në Kodrën e Diellit, thonë nga DPHM, trashësia e borës ka arritur në 46 centimetra.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button