Lajme

Gjuha e urrejtjes për shqiptarët vazhdon në rrjet!

Sado që mendojmë se ka ndryshuar mendësia në shoqërinë maqedonase dhe ka filluar bashkëjetesa, duket qartë që konflikti historik në mes maqedonasve me shqiptarët vështirë të zhbëhet.

Në Pa Censurë vazhdojnë që të denoncohen komentues në rrjet të cilët kërkojnë shfa*rosjen e shqiptarëve edhe pse gjuha e urrejtjes dënohet me ligj.

Më poshtë ju plasojmë disa nga komentet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button