Lajme

Mjegull në akset rrugore Hanet e Mavrovës-Bunec dhe Tetovë – Lisec

Ulje të dukshmërisë për shkak të mjegullës ka në aksin rrugor Hanet e Mavrovës dhe në aksin rrugor Tetovë-Lisec.

Nga Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se dukshmëria në rrugën Hanet e Mavrovës-Bunec është prej 10 deri në 20 metra, ndërsa në rrugën Tetovë-Lisec deri në 20 metra.

Në akset e tjera rrugore në shtet trafiku po zhvillohet në rrugë të lagështa.

Rekomandohet drejtim të kujdesshëm të automjeteve dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve të rrugës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button