Lajme

Djali hoxhës Zekerija Bajrami tregon për gjendjen e babait

Pas një mjekimi të vazhdueshëm njëjavor ju njoftojmë se babai ka pak përmirësim në shëndetin e tij, megjithëse mjekimi sipas mjekëve profesionistë duhet të vazhdojë në mënyrë serioze edhe më tutje.

Lutemi që Allahu t’ia lehtësoje dhe ta shërojë.

Kërkojmë ndjesë nëse nuk kemi mundur të u përgjigjemi një nga një të gjithë atyre që kanë pyetur dhe janë interesuar.

Allahu ju shpërbleftë për mirëkuptim. Hoxhë Omer Bajrami

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button