Lajme

Nga 21 janari restorantet do të jenë të hapura deri në orën 21

Qeveria në mbledhjen e sotme të 40-të me rekomandim të Komisionit për sëmundje ngjitëse ka miratuar ndryshime të Vendimit të orarit të punës së restoranteve dhe objekteve tjera gastronomike konform asaj që nga 21 janari shfuqizohet vendimi për kufizimin e orarit të punës së restoranteve dhe objekteve tjera hotelerike për punë deri në ora 18.

“Me vendimin e seancës së sotme kthehet orari i punës së këtyre objekteve vërtetuar nga vendim paraprak, apo ato do të mund të punojnë deri në orën 21, me përjashtim të restoranteve dhe objekteve tjera gastronomike të aeroporteve, pompave të benzinës dhe hotelet të ciat nga 21 janari do të mund të punojnë me orar të rregullt të punës konform ligjit”, ka njoftuar Pres shërbimi qeveritar.

Pasdite mbi vendimin e sotëm qeveritar, përmes profileve të tyre në Fejsbuk kanë informuar edhe kryeministri Zoran Zaev si dhe ministrat për Shëndetësi dhe Ekonomi, Venko Filipçe dhe Kreshnik Bekteshi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button