LajmeShowBiz

Produksioni MAQINA paralajmëron rrikthimin

Produksioni MAQINA ka paralajmëruar rikthimin, duke e quajtur një e mirë e sigurtë për vitin 2021.

Sipas asaj që e shohim në promon e materialit të paralajmëruar, risitë nuk do të mungojnë por na tregon edhe stilin dhe shijen e veçantë që ky produksion ka treguar që nga fillimi I punës së tyre. Puntata e re publikohet shpejtë, siç mund ta shohim nga rrjetet sociale, muzika vjen në plan të parë, si gjithmonë, por MAQINA kësaj rradhe na premton më shumë, madje presin që ky vit do të jetë viti I MAQINËS.

Materiali I plotë pritet të publikohet brenda javës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button