Lajme

Vjosa publikon sloganin e VV-së: Drejt, sepse i drejti gjithmonë del fitues

Vjosa Osmani ka shpërndanë në rrjetin e saj social FB, sloganin e VV-së me të cilin partia e Albin Kurtit garon në zgjedhjet parlmentare.

“Krejt dhe Drejt”, është ky slogani për të cilin Osmani shkruan:

Krejt, sepse fryma mobilizuese është me shumicën, sepse ata e bëjnë dallimin!

Krejt, sepse vetëm shumica mund t’i bëjë ndryshimet

Krejt, sepse sa herë që jemi bërë bashkë, kemi dalë fitues

Drejt, sepse vetëm në këtë mënyrë e krijojmë diferencën

Drejt, sepse vetëm me drejtësi garantohet përfaqësimi i barabartë qytetar

Drejt, sepse i drejti gjithmonë del fitues.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button