Lajme

Një pjesë e Sarajit nesër pa energji elektrike

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër do të mbeten pa energji elektrike disa nga shfrytëzuesit e komunave Karposh dhe Saraj.

Siç informojnë nga QRMK Shkup, pa energji elektrike nesër nga ora 08:00 deri në orën 10:00 do të mbesin shfrytëzuesit nga bul. “Aradhat partizane” ndërtesa nr.149 (Porta Vllae) në komunën Karposh, ndërsa nga ora 10:00 deri në orën 13:00, një pjesë e fshatit Kondovë në komunën Saraj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button