Lajme

Filipçe: Ardhja e virusit britanik, ishte çështje kohe

Nuk ishte I papritur ardhja e virusit britanik në vendin tonë. Ishte cështje kohe. Sot në vazhdimësi kemi analizuar situatën e përgjithshme me COVID-19, nëse ka transmision të virusit dhe nuk ka vend për shqetësime, por nuk duhet të relaksohemi por t`I respketojmë masat. Protokollet mbeten të njëjta – tha Ministri Filipçe në emisionin “Arti I Financës”. Po ndjekim edhe situatën në Klinikën për Nefrologji, ku u shfaq një mini-klaster. Masat do të mbeten të njëjta, pa marrë parasysh shfaqjen e llojit të ri të virusit. Duhet t`I respektojmë masat. /KlanMacedonia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button