Lajme

Bërns: Lufta kundër korrupsionit, detyrë e rëndësishme

Një ditë pas publikimit të raportit për gjendjen e korrupsionit, ambasadorja amerikane në vend Kejt Bërns ka shkruar në rrjetin social facebook se korrupsioni kërcënon të gjitha elementet të cilat lidhin shoqëritë tonë, besimin në njëri tjetrin dhe tek Qeveria, besimin në drejtësi të drejtë dhe të barabartë dhe besimin për të rritur dhe zhvilluar ekonominë.Indeksi i perceptimit të korrupsionit të Transparencës për vitin 2020 është një sinjal i qartë se luftimi i korrupsionit mbetet një detyrë mjaft e rëndësishme për Maqedoninë e Veriut dhe fokus i partneritetit tonë strategjik, ka shkruar Bërns.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button