Lajme

Profesoresha Çeliku: UDB-a po punon, ma mbyllën profilin në Facebook, sepse ngrita zërin për rastet e montuara!

I bllokohet facebooku personal profesoreshës Gjyla Çeliku pasi ngriti zërin për regjistrimin e mërgimtarëve dhe për rastet e montuara politike në Maqedoninë e Veriut.
Profesoresha Çeliku sqaron shkaqet në faqen zyrtare:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button