Lajme

Bastisje në disa shtëpi, arrestohet një polic në Shkup

Një polic është arrestuar kurse shtate tjerë do të perballen me padi penale, për shkak të lejeve false për vozitje, raporton Kanal5.
Siç transmeton gazeta Lajm, padi penale do të ketë edhe për 28 persona të cilet janë pajisur me leje të falsifikuara.
Njëkohësisht është bë bastisje nëpër disa shtëpi të personave të involvuar, si dhe në Njësinë për çështje administrative, ku meren lejet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button