Lajme

Ish ministri Bashkim Ameti zgjidhet NOTER

Ish ministri i Ekologjisë Bashkim Ameti para disa ditëve është zgjedhur noter. Ai kohë më parë në faqen e tij zyrtare në Facebook, njoftoi vendimin e tij se tërhiqet nga jeta politike, dhe se ka vendosur që të angazhohet në profesionin e tij si jurist, informon GAZETA.MK

Ahmeti ka qenë Ministrër i Ambinetit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë dhe drejtor i Agjencisë për konfiskim si kuadër i Bashkimit Demokratik për Integrim.

Vlenë të theksohet se si ministër i Ekologjisë Bashkim Ameti u angazhua për mbylljen e kombinatit famëkeq “Jugohrom” i cili shkaktonte ndotje enorme të ajrit në Tetovë dhe në të gjithë Pollogun, kur edhe përfundimisht u mbyll.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button