Lajme

Zekiri takon mysafirë nga Bosnja dhe profesorin e tij

Kisha nderin te takoj sot Razim Çoliq drejtori i zyres per dijaspor dhe pune te jashtme pran Rijasetit te BFI te Bosnjes dhe Hercegovines i cili u shoqerua nga profesori im i nderuar Jusuf Çoloviq dhe Azra Efendiq Eminoviq bashkepuntore ne BFI te Bosnjes dhe Hercegovines, njoftoi sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Muhamed Zekiri.

“Diskutuam per poziten e bashkesise etnike te boshnjakeve ne Maqedonine e Veriut dhe mundesin e avancinit te statusit te tyre ne sfera te ndryshme te jetes shoqerore ne vendin tonë”, deklaroi Zekiri pas takimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button