Lajme

Padi penale për 2 policë, dyshohen për marrje të ryshfetit

Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Kriminale dhe Standarde Profesionale në Ministrinë për Punë të Brendshme ngriti padi penale ndaj 2 zyrtarëve policorë, D.D. 24 vjeçar dhe E.S. 29 vjeç nga Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionin Rrugor në SPB- Kumanovë për shkak të dyshimit se ata kanë kryer krimin e “pranimit të ryshfetit”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button