Lajme

Mbyllet një objekt hotelerikë në Kumanovë, ka shkelur masat kundër koronavirusit

Inspektorati Shtetëror i Tregut mbylli një objekt hotelerikë në Kumanovë sepse punonte pas kohës së lejuar.

“Sipas informacionit të Ministrisë së Brendshme, dje u raportua në polici se në një objekt hotelierik, në rrugën Gjorçe Petrov në Kumanovë, nuk ka respektuar rregulloret shëndetësore gjatë epidemisë.

Policia ka kryer kontroll në objekt dhe u konkludua se objekti ishte duke punuar pas kohës së lejuar, ndërsa brenda janë gjetur nëntë mysafirë, pronari A.T. (43) dhe një punonjës.

Pasi çështja është dokumentuar plotësisht, padi e përshtatshme do të ngrihet kundër pronarit, ndërsa ndërtesa është e mbyllur nga Inspektorati Shtetëror i Tregut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button