Lajme

Afrim Gashi do të mbështesë protestat në Kumanovë

“Protestat e paralajmëruara kundër vendimit për burgosjen e babait dhe axhës së Almir Aliut, që do të mbahen ditën e hënë (22.02.2021) para Gjykatës Themelore të Kumanovës, përveç që janë e drejtë demokratike dhe revoltë qytetare ndaj vendimeve të padrejta dhe etnocentrike të kësaj gjykate, janë edhe dëshmi e fuqishme se ky shtet është i kapur dhe drejtësia vazhdon t’u shërbejë qarqeve albanofobe… Duke i dhënë mbështetje kësaj proteste, dëshiroj t’i inkurajoj kumanovarët dhe të gjithë qytetarët e tjerë që mos të nënshtrohen ndaj padrejtësive, pavarësisht se nga kush vijnë, ndërsa pjesëmarrësit e saj i lus të kenë kujdes ndaj shëndetit, por edhe ndaj provokimeve eventuale. Ne të gjithë jemi Almir Aliu, andaj nuk do të heshtim para padrejtësive” ka thënë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button