Lajme

Omer Bajrami, hoxha nga Shkupi: Edhe nëse arrin në Mars, nëse nuk je mysliman ti arrin në Xhehenem

Hoxha i mirënjohur nga Shkupi, Omer Bajrami ka komentuar tentimet e njerëzimit për të arritur në planetin mars.

Sipas Omer Bajramit, edhe nëse arrin në mars, e nuk je mysliman ke arritur në Xhehenem:

“ Edhe sikur të arrije në realitet në Mars, nëse nuk ke bindje dhe nënshtrim ndaj Allahut, nuk të bën dobi fare. Çka nëse pas arritjes në Mars, arrin në Xhehenem?! “, shkruan Omer Bajrami./Almakos/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button