ShowBiz

Teuta i hyp në qafë Adonisit vetëm për ti dhuruar puthje

Teuta dhe Adonisi tani e përbëjnë njërin prej çifteve më të dashura e komentuara në estradë.

Çifti pavarësisht të kaluarës kanë arritur të krijojnë një jetë të bukur familjare bashkë em dy vajzat Tarën dhe Kajën.

Dyshja e famshme shfaqen shpesh të lumtur në krahët e njëri tjetrit duke treguar haptazi dashurinë që kanë ndaj njëri- tjetrit.

Përderisa, dasma e Bleros dhe Afronës ka afruar duket se çifti nuk janë të interesuar për tu marrë me këtë çështje, ata po vazhdojnë jetën e tyre më të lumtur se kurrë më parë.

Imazhin që postoi Teuta nuk mund ta përshkruajmë ndryshe veç se me frazën “Një foto sa njëmijë fjalë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button