ShowBiz

Sindi puth Locon në takim, kështu reagon Murati

Takimi i radhës në përputhen ishte mes Sindit dhe Locos, ndërkohë që ky ka deklaruar më herët se është vetëm për të tashmë.

Ata u panë shumë të afërt në takim, ndërsa Loco “e paralajmëroi’ disi Sindin për takimet e saj.

Biseda

Loco: Duhet të kesh parasysh, me kë do dalësh dhe më kë jo.

Sindi: Më fol pak për familjen tënde!

Loco: Familja, kam marrëdhënie të mira, por tek e imja do doja tu rrija më afër fëmijëve të mi se kjo më ka munguar.

Po për takimet me Muratin cfarë do më thuash?

Sindi: Jam ndjerë mirë, por vlerësoj shumë sigurinë që ti më jep.

Murati: atë puthjen e kam parë më parë, në faqe, normale mu duk se loco ka bërë deklaratë.

Mu duk për rëspekt.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button