Lajme

Zjarr tek liqeni i Treskës/ Dyert e mbyllura, zjarrfikësit nuk mund të hyjnë? (FOTO)

Qytetarët e Shkupit shkruajnë në rrjetet sociale lajmërojnë se ka një zjarr në afërsi të Liqenit Treska.

Një problem tjetër është që dyert e kompleksit janë të mbyllura dhe se policia dhe zjarrfikësit nuk mund të hyjnë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button