ShowBiz

Fifi dëshpërohet në dashuri

Fifi është këngëtare dhe krijuese e disa hiteve që kanë bërë mjaft bujë.

Kënga e fundit e Fifit është “Ninullë dashurie”, që u pëlqye njejtë si edhe projektet e tjera të këngëtares.

Këngëtarja shpesh ka përfshirë përjetime personale në tekstet e këngëve të saj, por edhe ka treguar copëza realiteti personal në intervista dhe rrjete sociale.

Së fundi, Fifi shkruan se e ka kërkuar dashurinë në vend të gabuar dhe këtë post e ka shoqëruar me një foto “të errër”.

Dëshpëruese, apo?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button