Lajme

Arrestohet 42 vjeçari nga Kërçova

Pas njohurive operative të marra paraprakisht, sot rreth orës 17:00, nëpunësit policorë nga Zyra e Jashtme për Çështje Kriminalistike Kërçovë e arrestuan kërçovarin B.S. (42), te i cili është gjetur heroinë, bëri të ditur Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB-ja informuan se B.S. është arrestuar nga DPB Kërçovë dhe kundër tij do të parashtrohet kallëzim penal përkatës deri te Prokuroria kompetente./TV21

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button