Lajme

Filipçe: Rrogat në shëndetësi vazhdimisht rriten

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe me anë të një postimi në fejsbuk ka shkruar se shkruar se pagat në shëndetësi vazhdimisht rriten dhe se me këtë kontribuohet dukshëm në rritjen e pagës mesatare.

“Bashkarisht me të gjitha rritjet e deritanishme, përfshirë edhe rritjet në muajin shkurt 2020, pagën bazë të mjekut specialist e kemi rritur për 40%, të infermiereve midis 20 dhe 23%”, ka shkruar Filipçe. /SHENJA/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button