Lajme

Propozim-ligji për Malin Sharr hyn në procedurë kuvendare

Propozim-ligji për shpalljen e një pjesë të Malit Sharr për park nacional hyri sot në procedurë kuvendare.

“Me kënaqësi dëshiroj të informoj publikun se Projektligji për shpalljen e një pjese të Malit Sharr për zonë të mbrojtur në kategorinë II – Park kombëtar, kaloi leximin e parë në komitetin amë në Kuvend me një mbështetje të madhe unanime të deputetëve, me 10 vota për dhe asnjë votë kundër”, shkruan Nuredini.

Nuredini shpreson se debati parlamentar do të vazhdojë të jetë konstruktiv në mënyrë që të miratohet Ligji sa më shpejt të jetë e mundur./Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button