Lajme

Gruevski: Pronat e konfiskuar nga Prokuroria nuk janë të miat

Ish-kryeministri, Nikolla Gruevski, nëpërmjet një stausti në fejsbuk ka bërë të ditur se pronat e konfiskuara nga Prokuroria Publike, siç bëri ajo të ditur sot, nuk janë në pronësi të tij dhe as të të afërmve të tij. AI thotë se nuk ka mundësi të ngrijnë pronat e tij  (tokën dhe dy apartamente), sepse ajo pronë nuk ka qenë asnjëherë e tija, dhe prandaj kjo është e pamundur që të ndodh. Gruevski në statusin e tij në fejsbuk sqaron se i gjithë ky trillim vjen  për ta diskredituar personin e tij dhe për ta shantazhuar me presione të ashpra, herë me paraburgim, herë me kërcënim paraburgimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button