Lajme

Antovski: ELEM dhe MEPSO janë të zhytura në borxhe

Kompanitë më të mëdha shoqërore energjetike, ELEM dhe MEPSO, janë zhytur në borxhe për shkak të operacioneve jo-ekonomike, tha në intervistën për emisionin “Magazina Ekonomike”, Stevçe Antovski nga VMRO-DPMNE opozitare. Sipas tij, një situatë e tillë është për shkak të punës jo-ekonomike dhe interesave të ngushta partiake të menaxhmentit të kompanive.

Situata e tyre financiare është katastrofale. SHA MEPSO ka gjeneruar humbje prej 6 milion eurosh për vitin 2020. SH.A. ELEM, kam informacion se ka humbje prej 25 milion euro. “Kjo është për shkak të një menaxhimi jo-efikas, joprofesional të këtyre kompanive, që bazohet në interesat personale-partiake,” tha Antovski.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button