Lajme

Ramadani: Propozimi i Portugalisë do të heq pengesën për bisedimet me BE-në

Vizita e Presidentit Pendarovski në Romë, të Kryeministri Zaev në Bruksel dhe Madrid dhe turneu diplomatik i Osmanit, tregoi se ne arritëm të tronditnim përgjigjet e liderëve të BE-së, sepse fjalimet e tyre i bënë vendet Evropiane të vetëdijshme se ata kanë një detyrë, thotë analisti politik Ismet Ramadani për emisionin “Samo Vistina”.

Sipas tij, ishte e papritur që Portugalia doli me një propozim kaq të logjikshëm dhe të mirë.

“Unë besoj se në 23 qershor do të ngrihet pengesa përmes atij propozimi, me BE dhe Bullgarinë që patjetër po tërhiqen nga çështjet e identitetit dhe gjuhës”, tha Ramadani, duke theksuar se gjuha e kodifikuar edhe më shumë do të konfirmojë identitetin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button