Uncategorized

Muzeu i Tetovës me mbishkrim vetëm në gjuhën maqedone!

Muzeu virtual i Tetovës do të zhvendoset në objekt të ri. Të gjitha përgaditjet janë bërë por ajo që brengos më së shumti është se mbishkrimi është vetëm në gjuhën maqedone.

Qytetarët shqiptar të Tetovës janë revoltuar nga ky anashkalim që i bëhet gjuhës shqipe në mes të Tetovës, informon portali “tetova1”.

Ky institucion deri më tash njihet edhe për nga anashkalimi që i është bërë dokumenteve arkivore që prezantojn të kaluarën shqiptare në Tetovë dhe rajonin e Pollogut. /Tetova1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button