Lajme

Nikollovski: Zaevi në Bullgari ka thënë se maqedonasit dhe bullgarët janë popull i njejtë

Kryeministri i vendit Zoran Zaev më së paku në dy mbledhje të nivelit të lartë, prej të cilave njëra në Bullgari, ka thënë se sipas tij maqedonasit dhe bullgarët janë një popull dhe se flasim në gjuhë njejtë”, deklaroi nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikollovski.

Ndërsa për më tej (Zaev) që të korigjohet në pjesën zyrtare se ai ishte vetëm mendim i tj personal dhe nuk është pozicion i shtetit. Nuk mundet që kryeministri të ketë bindje personale. Ashtu siç thuhet, ashtu edhe shkruhet në shënime”, tha Nikollovski në Sitell.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button