ShowBiz

Shaqir Cërvadiku nuk mund të martohet edhe një herë

Shaqir Cërvadiku, këngëtari i mirënjohur i muzikës folklorike dhe asaj popullore, ka qenë gjithmonë i suksesshëm.

Ai, thuajse kurrë nuk ka folur për jetën e tij private dhe ato që e kanë karakterizuar këtë anë të panjohur të tij.

Dihet që Shaqir Cërvadiku ka humbur të shoqen para më shumë se nëntë vitesh, për çka ishte mëzitur shumë, por siç thotë duhet pajtuar me vendimet e Zotit.

Këngëtari ka treguar se nuk ka menduar të martohet edhe një herë dhe se është i lumtur me tre fëmijët e tij, shkruan “Kosovarja”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button