Lajme

Xhaferi për Srebrenicën: Kurrë mos harrohet, që kurrë mos përsëritet

Kryeparlamentari Talat Xhaferi ka mbledhur sot deputetë e komunitetit boshnjak në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

Këtë e ka bërë për 26-vjetorin e gjenocidit në Srebrenicë.

“Në 26 vjetorin e gjenocidit në Srebrenicë, Bosnja dhe Hercegovina, të vetëdijshëm për tragjedinë e jashtëzakonshme njerëzore, doemos të tregojmë përgjegjësi morale dhe njerëzore kurrë mos harrohet, që kurrë mor përsëritet. Të gjithë popujt paqedashës duhet të kultivojnë paqen dhe bashkëjetesën”, shkroi Xhaferi, transmeton TV21.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button