Lajme

Në Tabanoc për dalje nga vendi pritet 30 minuta

Në vendkalimin kufitar Tabanoc për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar, informoi LAMM.

Për shkak të realizimit të punëve ndërtimore në rrugë (minim), pasnesër në aksin rrugor A2 Kërçovë – Ohër, në pjesën Preseka – fshati Vërbjan, komunikacioni do të jetë në ndërprerje mes orës 11:30 deri 14:30 në kohëzgjatje prej 15-20 minuta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button