Андруш го замени камионот со глисер во Преспанско езеро, Наум микрофонот со шише (ВИДЕО)

 Breaking News

Андруш го замени камионот со глисер во Преспанско езеро, Наум микрофонот со шише (ВИДЕО)

Андруш го замени камионот со глисер во Преспанско езеро, Наум микрофонот со шише (ВИДЕО)
August 18
12:51 2016

Дека камионџијата Андруш е голем љубител на македонската песна, тоа веќе добро го знаете, но кога е во друштво на неговиот голем пријател, пејачот Наум Петрески, забавата за нив станува уште поинтересна.

Двајцата се мераклии на песната ама и убавото вино, а летово решија да се опуштат во една поинаков амбиент освен на маса во кафеана.

Па така, Андруш го замени камионот со возење во глисер, а пак Наум микрофонот го замени за шише.

1 2

Коментари

Коментари

Related Articles