БИБЛИСКА КАТАСТРОФА: Град со големина на тениско топче ги убиваше животните и ги уништуваше посевите (Видео)

 Breaking News

БИБЛИСКА КАТАСТРОФА: Град со големина на тениско топче ги убиваше животните и ги уништуваше посевите (Видео)

БИБЛИСКА КАТАСТРОФА: Град со големина на тениско топче ги убиваше животните и ги уништуваше посевите (Видео)
February 21
00:23 2018

Незапамтена природна непогода ја зафати Сирија, паѓаше град со големина на тениско топче.

Автомобилите се целосно уништени, од посевите не остана речиси ништо, а најстрашното е тоа што градот ги убиваше и животните.

За среќа нема човечки жртви.

Коментари

Коментари

Related Articles