Блесна на црвениот килим во долг црн елегантен фустан, но нејзиниот грб привлече поголемо внимание

 Breaking News

Блесна на црвениот килим во долг црн елегантен фустан, но нејзиниот грб привлече поголемо внимание

Блесна на црвениот килим во долг  црн  елегантен фустан, но нејзиниот грб привлече поголемо внимание
February 22
00:12 2018

На неодамна одржаните британски филмски награди БАФТА, актерката Анџелина Џоли блесна на црвениот килим во долг, црн, елегантен фустан од кадифе со потпис на британската модна куќа на висока мода „Ралф & Русо“.

И сите се воодушевија – и присутните гости, публиката, фоторепортерите и новинарите… Но тогаш актерката се заврте и настана… штама!

Коментари

Коментари

Related Articles