ФОТО: Дезертираните пратеници гласаа и сликаа, на кого му ги испратија фотографиите?

 Breaking News

ФОТО: Дезертираните пратеници гласаа и сликаа, на кого му ги испратија фотографиите?

ФОТО: Дезертираните пратеници гласаа и сликаа, на кого му ги испратија фотографиите?
January 12
18:29 2019

По неколкудневната неисвесност дали премиерот Зоран Заев ќе успее да обезбеди двотретинско мнозинство за уставните измени, вчера 81 пратеник гласаа за отворање на патот за стапување на сила на Договорот со Грција.

Во собраниската сала владееше мирна атмосфера, а некои од пратениците го сликаа моментот кога го притискаа зеленото копче. На кого му ги испратија фотографиите сеуште не се знае туку само се претпоставува. Фото: Фокус. Еве еден дел како изгледаше тоа:

Коментари

Коментари

Related Articles