Фото: Познатиот српски музичар се самоуби пред сопругата – остави две малолетни деца

 Breaking News

Фото: Познатиот српски музичар се самоуби пред сопругата – остави две малолетни деца

Фото: Познатиот српски музичар се самоуби пред сопругата – остави две малолетни деца
February 20
12:16 2018

Српскиот истакнат музичар, Славиша Цале Антанасиевиќ, се самоуби со бесење на 13. февруари, во својата семејна куќа во Смедерево.

Српските медиуми пишуваат дека никој не знае зошто истакнатиот музичар, хармоникаш, клавијатурист, дигнал рака на себе.

Сопругата Јасмина вели дека го убила работата со која цел ден бил зафатен.

– Никој не помисли дека ќе направи нешто вакво.

Пиевме кафе, па ми рече: не можам да ја издржам оваа болка.

Отиде во тоалетот, таму се заклучи и се обиде да се обеси, јас успеав да влезам и го спасив.

Потоа, отиде во гаражата, се заклучи зад алуминиумската врата. Не можев да го спасам, вели сопругата.

Тој последните години се жалел на силни главоболки, а не се знаела причината.

Многу работел, патувал и се му се собрало со влошеното здравје.

Нивните деца од 16. и 11. години ја знаат вистината и се скршени.

Коментари

Коментари

Related Articles