Македонија во мраз, ова се температурите вечерва, длабоко под нула

 Breaking News

Македонија во мраз, ова се температурите вечерва, длабоко под нула

Македонија во мраз, ова се температурите вечерва, длабоко под нула
January 12
22:33 2019

Ова се температурите вечерва низ Македонија, надвор кочан и дебел минус.

Коментари

Коментари

Related Articles