МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО КОРЕЈА

 Breaking News

МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО КОРЕЈА

МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО КОРЕЈА
February 10
18:53 2018

Македонија на Зимските Олимписки Игри ќе ја претставуваат 17-годишната Викторија Тодоровска во нордиско скијање (10 километри), 19 годишниот Ставре Јада во нордиско скијање (15 километри и спринт) и Антонио Ристевски во алпско скијање (слалом и велеслалом – трето негово учество на Олимписки Игри). Македонското знаме го носеше Ставре Јада.

Коментари

Коментари

Related Articles