Неповторливиот Корај Саргин е совршен господин во реалноста – може ли да не го сакате?! (фото)

 Breaking News

Неповторливиот Корај Саргин е совршен господин во реалноста – може ли да не го сакате?! (фото)

Неповторливиот Корај Саргин е совршен господин во реалноста – може ли да не го сакате?! (фото)
October 08
11:14 2017

Актерската екипа од турската хит серија „Изнајмена љубов“ стекна огромна популарност во Европа што претходно ја немаше во својата кариера, а благодарение на одличните улоги.

Секој карактер во серијата е приказна за себе, а еден од омилените, покрај Дефне и Омер секако е духовитиот и размазен фотограф Корај Саргин чија улога ја игра турскиот актер Онур Бујуктопчу.

И на Онур оваа серија му донесе голема слава, но тој за разлика од ликот кој го толкува, е сосема поразличен во реалноста. Наместо широката гардероба со која ги покрија вишокот килограми во улога на Корај.

Во приватноста Онур е вистински господин, кој преферира елегантна гардероба и стил како Омер.

Впечатливиот Корај има 35 години и живее во Истанбул, а својата прва улога ја има во 2003 година.

Оттогаш има снимено десетина серии, но „Изнајмена љубов“ му донесе популарност и надвор од Турција.

Во продолжение погледнете дел од неговите приватни фотографии:

Секој карактер во серијата е приказна за себе, а еден од омилените, покрај Дефне и Омер секако е духовитиот и размазен фотограф Корај Саргин чија улога ја игра турскиот актер Онур Бујуктопчу.

 

И на Онур оваа серија му донесе голема слава, но тој за разлика од ликот кој го толкува, е сосема поразличен во реалноста. Наместо широката гардероба со која ги покрија вишокот килограми во улога на Корај.

 

Во приватноста Онур е вистински господин, кој преферира елегантна гардероба и стил како Омер.

 

Впечатливиот Корај има 35 години и живее во Истанбул, а својата прва улога ја има во 2003 година.

 

Оттогаш има снимено десетина серии, но „Изнајмена љубов“ му донесе популарност и надвор од Турција.

 

 

Коментари

Коментари

Related Articles