ОДЛИЧНО: Дедо во својот двор за децата од соседството направил базен оти бил осамен !!!

 Breaking News

ОДЛИЧНО: Дедо во својот двор за децата од соседството направил базен оти бил осамен !!!

ОДЛИЧНО: Дедо во својот двор за децата од соседството направил базен оти бил осамен !!!
October 08
20:39 2017

Кога Еви Дејвидсон почина од рак во април 2016 година, Кит, нејзиниот сопруг, не можеше да толерира тишина и осаменост. – Не можеш да го обвинуваш тоа. Плачете многу. Тоа е толку едноставно, бидејќи таа не е таму – изјави 94-годишниот Кит.

Затоа тој пензиониран судија одлучи да изгради базен во неговиот двор во Минесота, а сега има толку многу посетители секојдневно во куќата, и никогаш повеќе не е мирно. Базенот беше долг 9,8 метри и широк 4,9 метри и беше направен во текот на зимата за да им овозможи на децата од соседството да се стават на неа. Пливањето започна во јули.

Иако има три возрасни деца, Дејвидсон нема внуци. Сепак, еден сосед му рекол вистинската работа. – Се чини дека ги прифативте сите деца од соседството.Ова се твоите внуци.

Комплетниот комплет повеќе не е осамен, а во ретки случаи, кога базенот е празен, тој исто така плива.

 

Коментари

Коментари

Related Articles