Омилениот актер од „Парампарче” се бореше со алкохолот – нижеше проблеми и скандали

 Breaking News

Омилениот актер од „Парампарче” се бореше со алкохолот – нижеше проблеми и скандали

Омилениот актер од „Парампарче” се бореше со алкохолот – нижеше проблеми и скандали
February 21
20:44 2018

Еркан Петеркаја или нам познат како Џихан од хит серијата на Сител, Парампарче, е еден од најпознатите, најуспешни и најмаркантни актери во Турција.

Сепак, неговиот живот на платно и во реалноста е сосема поразличен. Додека во сериите води мирен семеен живот, во реалноста се бореше со алкохолот. Бурна младост, многу проблеми и борба со алкохолот се само дел од страниците на неговата животна приказна.

Откако се вратил од одвикнување од алкохолот, побарал да се потпише договор дека нема да има сцени со водење љубов во филмовите и со пиење.

Еднаш изјави дека е свесен дека многумина го сакаат поради Парампарче и дека има симпатии од жените, но не се буни.

Сега е во среќен брак и има дете.

Коментари

Коментари

Related Articles