По 35 години кариера Лепа Брена ја промени бојата на косата

 Breaking News

По 35 години кариера Лепа Брена ја промени бојата на косата

По 35 години кариера Лепа Брена ја промени бојата на косата
February 21
20:22 2018

Пејачката за потребите на новата песна „Како нова“, односно снимањето на видео спотот ја промени бојата на косата.

Лепа Брена ја промени бојата на косата по 35 години музичка кариера. Од русокоса, стана црвенокоса.

Коментари

Коментари

Related Articles