Полначот од мобилниот го стави во кромид, а потоа ова се појави на екранот…(ВИДЕО)

 Breaking News

Полначот од мобилниот го стави во кромид, а потоа ова се појави на екранот…(ВИДЕО)

October 04
19:56 2016

Мислевте дека вакво нешто не е можно- да се наполни мобилен телефон со помош на кромид ?

Се што ви е потребно е енергетски пијалок и кромид.

Коментари

Коментари

Related Articles